Per soort:

Fotografie, vervolgcursus

De volgende stap


Door eigen ervaring of het volgen van een beginnerscursus bent U redelijk op de hoogte van de basisbeginselen (als compositie, sluitertijd en diafragma). U zou nu graag een stap verder gaan, foto's maken waaruit creativiteit spreekt, met een eigen stijl. Met als uitgangspunt een in de eerste les (individueel) gekozen onderwerp gaat u foto's met meer zeggingskracht en gevoel maken. U wilt iets laten zien, bedenkt hoe u dat in beeld wilt brengen, voert het uit, bespreekt het resultaat en probeert het resultaat te verbeteren. Dat gaat gepaard met een verdieping in het gebruik van de basistechnieken, maar ook van zaken als kleurgebruik, verlichting, contrast en belichting.

tijd: dinsdag 20:00-22:00 uur
periode:2 mei t/m 13 juni 2017 - 4 lessen
plaats:VU Amersfoort Korte Bergstraat 5 AMERSFOORT
docent:De heer dr. H.P.M. (Hennie) van Vliet
De heer dr. H.P.M. (Hennie) van Vliet

Hennie van Vliet geeft al meer dan 15 jaar diverse fotocursussen en workshops aan Volksuniversiteit Amersfoort. Hij is lid van de Amersfoortse Fotowerkgroep deeez! en exposeert regelmatig tijdens de Kunst Kijk Route in De Werkplaats.


Foto gemaakt door Anémone Meerwaldt-de Castro tijdens de workshop Portretfotografie

Sluiten
extra info: Neem iedere les uw camera mee. De cursus is gericht op het gebruik van digitale spiegelreflexen en systeemcamera's. Compact camera's zijn minder geschikt. In geval van twijfel kan er via de Volksuniversiteit contact worden opgenomen met de docent.

Cursusdata:
2, 16 en 30 mei, 13 juni 2017
maximaal: 8 deelnemers
prijs: € 85,00
code: CRE708  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: