Per soort:

Zelfvertrouwen in communicatie

Een workshop waarin u leert hoe u meer relatiegericht en resultaatgericht kunt communiceren.


In de cursus 'Zelfvertrouwen in communicatie' leert u hoe u uw intuïtie en gevoelens zodanig kunt verwoorden dat uw boodschap wél wordt gehoord– ongeacht of dit uw persoonlijke of uw zakelijke boodschap betreft –, terwijl u de relatie in stand houdt.
Hoe ervaart u het bijvoorbeeld als uw gehoor u niet begrijpt en/of als u geen echte verbinding met uw gesprekspartner heeft?

tijd: woensdag 19:30-22:00 uur
periode:12 april t/m 3 mei 2017 - 3 lessen
plaats:VU Amersfoort Korte Bergstraat 5 AMERSFOORT
docent:de heer A.J. (Arjen) Hoving
de heer A.J. (Arjen) Hoving

Nadat ik in 1991 als gevolg van een fusie boventallig was, ben ik gestart met een eigen bedrijf. Na 12 jaar hard werken heb ik het bedrijf verkocht en ben ik als freelance ondernemerscoach gaan werken voor het UWV en de Sociale Dienst. Daarnaast was ik freelance docent op een particuliere HBO.
Sinds 2012 werk ik bij de NS als Hoofdconducteur en in het verlengde van mijn coachwerkzaamheden ten behoeve van reïntegratie en outplacement en vanuit mijn belangstelling voor gesprekstechniek en interactieve communicatie, vind ik het leuk om anderen te helpen bij het verder ontwikkelen en verbeteren van hun communicatieve vaardigheden.
Mijn missie: vanuit betrokkenheid en in samenwerking bijdragen aan een maatschappij die werkt voor iedereen omdat niemand gelijk is en alle mensen gelijkwaardig zijn.
Sluiten
maximaal: 12 deelnemers
prijs: € 75,00
code: LEG710  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: