Per soort:

Facebook voor 55 plus

Je wereld wordt er groter van!


De Facebook populatie in de categorie 55+ groeit! Steeds meer ouderen willen op deze contact houden met vrienden en familie. Het persoonlijke contact verdwijnt niet, het contact wordt door Facebook frequenter en makkelijker. Na deze workshop weet u uw weg op Facebook. U kunt berichten en foto's plaatsen, weet vrienden te vinden, weet wat 'liken' is en er wordt ook zeker aandacht besteed aan een goed profiel en de juiste (privacy-)instellingen.

tijd: woensdag 10:00-12:00 uur
startdatum:5 april 2017
plaats:VU Amersfoort Korte Bergstraat 5 AMERSFOORT
docent:Mevrouw S. Kok
Mevrouw S. Kok

Mijn naam is Sandra Kok. Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Dit doe ik onder andere door het geven van social media trainingen/lezingen, ik richt social media platformen in voor ondernemers en ondersteun bij het bepalen van een social media strategie. Verder kun je bij mij terecht voor een Social Media Identity Check.
Ik ben verbindingsexpert en ervaren coach. Ik laat mensen ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en breng hen bij hun werkelijke potentieel. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Veelzijdig en communicatief als ik ben, maak ik graag gebruik van mijn creatieve insteek door bijvoorbeeld het Business Model You en de KeuzeKnikker toe te passen in mijn werk.
Ook voor het realiseren van een website in Wordpress ben je op het juiste adres. Het is de uitdaging om de wens en doelstelling van de ondernemer en het dienstenaanbod op de juiste manier te laten weerspiegelen op de website.Sluiten
extra info: Meenemen: eigen laptop. Tablet mag, al kan Facebook er dan soms anders uitzien.


maximaal: 8 deelnemers
prijs: € 19,50
code: DIG723  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: