Per soort:









De Indonesische keuken

Leer in drie avonden de fijne kneepjes van een authentieke Indonesische rijsttafel


Houdt u van Indonesische gerechten en bent u benieuwd hoe u die, op basis van verse ingrediŽnten, zelf klaar kunt maken?
In deze cursus leert u, in een gezellige en ontspannen sfeer, alle kneepjes en geheimen van de Indonesische keuken. Na de drie cursusavonden zult u in staat zijn zelf een authentieke Indonesische rijsttafel te maken.
Aan het eind van elke avond genieten we samen van al het lekkers dat is klaargemaakt. Natuurlijk krijgt u de recepten van de gerechten mee naar huis.

tijd: maandag 18:30-21:30 uur
periode:1 mei t/m 15 mei 2017 - 3 lessen
plaats:Vakcollege Amersfoort Hooglandseweg-Noord 55 AMERSFOORT
docent:Mevrouw M. (Meisy) Palimbong
extra info: De kosten voor de ingrediŽnten bedragen 3 x 12,50, te voldoen aan de docent.
Meenemen: bakjes om wat over is mee naar huis te nemen; een schort; een pen voor aantekeningen; eventueel een goed koksmes.
maximaal: 9 deelnemers
cursusstatus:Deze cursus gaat door.
prijs: € 97,50
code: CUL730  

Deze activiteit is vol.



Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: