Per soort:

Engels conversatie B2 C1

The course aims to increase your confidence, accuracy and fluency when using the English language at the workplace.


This course is intended for students who already have a good knowledge of the English language (B1 level), and wish to improve their fluency and pronunciation. We will be working with various topics concerning using English at the workplace. The lessons will help to increase vocabulary, fluency and improve speaking skills. Lessons are based around real-life situations with an emphasis on activity-centred learning and pair work.
Belangrijk: het is voor de cursist Ún voor de voortgang van de cursus van groot belang dat hij / zij in de juiste niveaugroep belandt. Doet u in ieder geval de Cambridge-test getiteld 'Test your English' en check zelf het resultaat. http://www.cambridgeenglish.org/test-your-english/
http://www.erk.nl/leerling/niveau_nu/.áDit een hele goede dubbele check voor de cursist om zelf te bepalen waar hij / zij thuis hoort.

tijd: maandag 19:00-20:30 uur
periode:10 april t/m 12 juni 2017 - 8 lessen
plaats:VU Amersfoort Korte Bergstraat 5 AMERSFOORT
docent:Mevrouw drs. A.M.A. (Atie) van Stijn
niveau: B2 C1 Europees referentiekader
extra info: Cursus voor gevorderden vaardigheidsniveau B2 C1
Deze cursus is bedoeld om de spreekvaardigheid in diverse bedrijfsgerichte situaties te oefenen. De nadruk ligt op het uitbreiden van de woordenschat en de correcte zinsopbouw. Deelnemers worden geacht de nodige grammaticale kennis (het juiste gebruik van de tijden van werkwoorden) te hebben.
maximaal: 12 deelnemers
cursusstatus:Deze cursus gaat door.
prijs: € 100,00
code: TAL196

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: