Volksuniversiteit Amersfoort
033-4656640

Bestuurslid

Het bestuur van de Volksuniversiteit Amersfoort zoekt nieuw

Lid van het bestuur

Wie zijn wij?

De Stichting Volksuniversiteit Amersfoort (VUA) richt zich op het non-formele volwassenenonderwijs onder het motto ‘Een leven lang leren’. Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen, ongeacht vooropleiding of diploma’s.

We bieden cursussen, lezingen, workshops aan op het gebied van talen, kunst, cultuur en geschiedenis, creatief, hobby en doe het zelf, digitale media en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zoeken we?

We zoeken versterking van het bestuur van de Volksuniversiteit. Het bestaat nu uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en een algemeen bestuurslid. We komen graag in gesprek met vrijwilligers, die enthousiast hun schouders willen zetten onder de verdere ontwikkeling en versterking van de Volksuniversiteit.

Wat hebben we te bieden?                                                                   

Een actief meedenkend en collegiaal bestuur. En een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het bedenken en de realisatie van ons jaarlijkse programma-aanbod (onze programmacommissie). Ons secretariaat wordt bemenst door twee parttime betaalde krachten en ondersteund door drie vrijwilligers.

Vragen?

Voor nadere informatie kan men contact opnemen met Marc van Santvoort, secretaris van het bestuur, op telefoonnummer: 06 53 77 23 36.

Interesse?

Stuur een korte, bondige reactie met een beknopt CV naar info@vuamersfoort.nl  t.a.v. het   bestuur o.v.v. Vacature bestuursleden.