Cursusnummer:
KUC207

Inspiratielezing - Leef een kunstenaarsleven

Inspiratielezing - Leef een kunstenaarsleven

Vlak voor het einde van het seizoen slaan Volksuniversiteit Amersfoort en het Rietveldpaviljoen de handen nogmaals ineen.

Tijdens de expositie Salon033 (van donderdag 30 mei t/m zondag 23 juni in het Rietveldpaviljoen ) gaat Diana Bokje een praktische lezing verzorgen voor de Volksuniversiteit Amersfoort.

Inspiratielezing - Leef een kunstenaarsleven
In deze lezing neem ik je mee op mijn fotoreis. Een reis die startte rond mijn vierde levensjaar en die me veel heeft gebracht. Je maakt kennis met mijn inspiratiebronnen en ik neem je mee in mijn zoektocht naar creativiteit. Ook laat ik zien hoe ik fotografie gebruik om nare ervaringen en gebeurtenissen te verwerken. Ik neem je mee, via de obstakels en valkuilen die ik heb overwonnen, naar het eindresultaat van een aantal fotoprojecten.

Doel
Ontdek hoe jij ook een kunstenaarsleven kunt leven.
Inhoud
Stappen naar creativiteit Inspiratiebronnen Open staan voor feedback

Hoe maak je de kunstenaar in jezelf wakker? Welke vragen kun je jezelf stellen om te ontdekken waar je echt blij van wordt? Deze lezing biedt je praktische handvaten om creatiever te leven en meer plezier uit je fotografie te halen. Hoe reken je af met je censor die je continue probeert te overtuigen dat je niet goed genoeg bent? Hoe kun je weer puur genieten van fotografie zonder dat je last hebt van vooroordelen. Hoe kun je feedback gebruiken om te groeien in je fotografie?

Expositie Salon033
Amersfoort is een stad die barst van talent. In Salon033 maak je hiermee kennis verdeeld over drie onderdelen.

MULTITALENTEN
Laat je inspireren door werk van aanstormende en reeds gearriveerde multitalenten, geselecteerd samen met gastcurator en jonge kunstenaar Lisa Bast.

ONDERWEG
De foto-expositie ‘ Onderweg’ toont verhalen die schuilgaan achter onderweg zijn;

LUST FOR LIFE - een project van Het Wilde Oog
Lust for Life is een eerbetoon aan Armando, een kunstenaar met een groot en divers oeuvre.

Klik hier voor meer informatie over de Expositie Salon033

Inschrijvingen voor de inspiratielezing - Leef een kunstenaarsleven van Diana Bokje verlopen via de Volksuniversiteit Amersfoort.

 

Startdatum
Lesvorm