Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE703

Design kerstboom maken (klein)

Design kerstboom maken (klein)
Cursuscode: CRE703

Ga trots naar huis met een unieke kerstdecoratie met jouw favoriete versieringen en kleuren. Voor jarenlang plezier en bewonderende blikken van je gasten. Van een ijzeren frame (70 x 40 cm) maak je je eigen platte design ‘kerstboom’, die prachtig zal hangen tegen een muur, voor een raam of voor een spiegel. Na de kerst berg je hem opgetuigd en al op, zodat je hem het volgend jaar zó weer kunt gebruiken. Ook leuk voor mensen die weinig ruimte hebben of naast de traditionele kerstboom iets extra's willen. Je hoeft niet heel handig te zijn, de docente helpt mee. Na afloop ga je naar huis met een unieke kerstversiering die nergens te koop is.

De kleuren kun je bij je inschrijving aangeven.

De materiaalkosten voor het ijzeren frame, verlichting, ijzerdraad, guirlandes, kerstboomversiering en dubbelzijdig plakband bedragen € 24,-, contant te voldoen aan docent.

Zaterdag 10 december 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 27,00
Mw. H. (Hetty) Eijbers
11:00 - 13:00
H. (Hetty) Eijbers
H. (Hetty) Eijbers
Ik heb een werkzaam verleden als televisieregisseur en uitvoerend producent bij de AVRO. Momenteel geniet ik van mijn pensioen. Ik schrijf maandelijks een column voor De Rotonde, de lokale krant van Eemnes. Een deel daarvan is gebundeld in het boekje ‘Flarden uit een mooi Goois Leven’. Daarnaast doe ik nogal wat vrijwilligerswerk. Tot voor kort was ik bestuurslid bij de Volksuniversiteit Het Gooi. Ook organiseer ik al jaren achtereen de Atelierroute Laren en het kerstproject 'Carols in ’t Gooi'.