Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE701

Pasteltekenen

Pasteltekenen
Cursuscode: CRE701

Het tekenen met pastelkrijt is een hele mooie techniek. Je kunt er zowel tekenachtig als schilderachtig mee werken. De kleuren vermengen zich direct op het tekenpapier en geven al snel een goed resultaat. Er wordt aandacht besteed om de waarneming weer te geven, maar ook om daar van los te komen. Het vrij werken krijgt de ruimte. De beginners krijgen de basistechnieken aangeboden. De gevorderden worden begeleid in hun verdere ontwikkeling.

De cursisten krijgen van de docent een materialenlijst doorgemaild, waarin het materiaal vermeld staat en waar ze het kunnen kopen (kosten ± € 70,00). Daarnaast verstrekt de docent zelf ook lesmateriaal. Hiervoor vragen we 5 Euro contant te betalen aan de docent.

 

 

Maandag 31 oktober 2022
8 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 266,00
Dhr. J. (Jaap) Jaquet
19:00 - 21:30
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
J. (Jaap) Jaquet
J. (Jaap) Jaquet
Na mijn studie aan Pedagogische Academie en eerstegraads lerarenopleiding tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis ben ik gaan werken als docent tekenen en schilderen bij verschillende instanties. Daarnaast ben ik altijd actief geweest als beeldend kunstenaar. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat mensen iets leren en plezier hebben in het tekenen en schilderen.