Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE206

Pasteltekenen voor beginners en gevorderden

Pasteltekenen voor beginners en gevorderden
Cursuscode: CRE206

Het tekenen met pastelkrijt is een mooie techniek. Je kunt er zowel tekenachtig als schilderachtig mee werken. De kleuren vermengen zich direct op het papier en geven al snel een goed resultaat. In de cursus wordt aandacht besteed aan het weergeven van de waarneming, maar je leert ook om daarvan los te komen. Het vrij werken krijgt de ruimte.Beginners krijgen de basistechnieken aangeboden. Gevorderden worden begeleid in hun verdere ontwikkeling.

De cursisten zorgen voor eigen materialen. De cursisten krijgen een materialenlijst doorgemaild, waarin het materiaal vermeld staat en waar ze het kunnen kopen (kosten ± € 70,00).

 

 

Dinsdag 3 maart 2020
8 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 224,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. J. (Jaap) Jaquet
19:30 - 22:00
Locatie: Dorpshuis de Neng (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Jaap) Jaquet
J. (Jaap) Jaquet
Na mijn studie aan Pedagogische Academie (1982) en eerste graads lerarenopleiding tekenen,schilderen en kunstgeschiedenis(1987) ben ik gaan werken als docent tekenen en schilderen bij verschillende instanties. Daarnaast ben ik altijd aktief geweest als beeldend kunstenaar. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat mensen iets leren en plezier hebben in het tekenen en schilderen.