Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE505

Schilderen voor beginners

Schilderen voor beginners
Cursuscode: CRE505

In deze cursus leer je op eenvoudige wijze ‘los’ te schilderen. De docent geeft overzichtelijke opdrachten, waarbij onder meer het impressionisme en expressionisme als voorbeelden gebruikt worden. Het gaat in deze cursus niet om een exacte of fotografische weergave, maar juist een vrije benadering krijgt de volle aandacht. Aan het einde van elke les (en soms tussendoor) worden de werkstukken in groepsverband besproken. Het materiaal waarmee gewerkt wordt is acrylverf.

De cursisten zorgen voor eigen materialen. De cursisten krijgen een materialenlijst doorgemaild, waarin het materiaal vermeld staat en waar ze het kunnen kopen (kosten ± € 70,00).

Woensdag 28 oktober 2020
8 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. J. (Jaap) Jaquet
19:30 - 22:00
Locatie: Dorpshuis de Neng (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J. (Jaap) Jaquet
J. (Jaap) Jaquet
Na mijn studie aan Pedagogische Academie en eerstegraads lerarenopleiding tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis ben ik gaan werken als docent tekenen en schilderen bij verschillende instanties. Daarnaast ben ik altijd actief geweest als beeldend kunstenaar. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat mensen iets leren en plezier hebben in het tekenen en schilderen.