- 1 les van 2 uur
Toon details
- 1: dinsdag 7 nov 2023 - 20:00 – Hel Lokaal
- € 19,50
- Jeroen Willemsen, Bas Cloo
- Hel Lokaal
Toon adres-info
- Hel Lokaal
Oliemolenhof 90
3812 PB AMERSFOORT
Nederland
Dutch Cuisine, een culinaire verrassing met minder vlees

In restaurant Het Lokaal wordt u door twee specialisten op hun vakgebied geïnformeerd over de mogelijkheid om lekker te eten met (veel) minder vlees, vis of zuivel. Beide sprekers bieden inspiratie om anders te gaan koken en eten.
Jeroen Willemsen neemt u mee naar het nationale programma van de overheid om de eiwittransitie te versnellen. Dit is de omschakeling van de huidige overconsumptie van dierlijke eiwitten naar een meer duurzame en gezonde balans met plantaardig voedsel.
Bas Cloo bedient vooral de horeca om klanten kennis te laten maken met de vele mogelijkheden om plantaardig voedsel tot een culinaire attractie te maken. Vlees en vis spelen niet meer de hoofdrol maar worden toegevoegd als smaakmaker.
Tijdens de lezingen kunt u zelf proeven of deze pretenties worden waargemaakt, Het Lokaal schenkt er een goed glas wijn bij.