Volksuniversiteit Amersfoort
033-4656640
Cursuscode: CUL706

Feestelijk vegetarisch!

Feestelijk vegetarisch!
Cursuscode: CUL706

We maken een uitgebreid en feestelijk vegetarisch viergangendiner. Dit bestaat uit een aperitiefhapje met daarna een capuccino van knolselderij. Het hoofdgerecht is vervolgens een schotel van zelfgemaakte pompoengnocchi met walnoot-peterseliesaus. Daarbij  maken we twee bijgerechten: gepofte pastinaak met kastanjes en een salade van geroosterde radicchio met balsamicoazijn en honing. Als afsluiting een frisse, romige speculaastrifle.
Na afloop van de kookworkshop proeven en eten we samen van de gerechten.

Meenemen: bakjes om wat over is mee naar huis te nemen; schort; theedoek; eventueel een goed koksmes.
De kosten voor de ingrediënten bedragen € 13 deze kunt u aan de docente voldoen.

Geroosterde radicchio

Pompoengnocchi

Speculaastrifle

Maandag 4 december 2017
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 18:30
Prijs: € 35,50
Docente: Mw. M.F.G. (Marleen) Philippen
18:30 - 21:30
Locatie: Vakcollege Amersfoort (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M.F.G. (Marleen) Philippen
M.F.G. (Marleen) Philippen
Na de klassieke opleiding tot horeca-kok, heb ik me de laatste 10 jaar beroepsmatig gespecialiseerd in de vegetarische (biologische) keuken. Mijn interesse in gezonde voeding kan ik hier uitstekend in kwijt. Deze keuken is verrassend lekker, gevarieerd en kleurrijk. Ook volg ik de recente ontwikkelingen en trends op voedingsgebied.   Ik vind het leuk om mensen enthousiast te maken voor minder gangbare producten en groenten om hiermee zeer smakelijke volwaardige vegetarische menu’s te bereiden. Graag wil ik mijn praktische kennis en vaardigheden middels kookworkshops overdragen.