Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL723

Feestelijke vegetarische kerstgerechten

Feestelijke vegetarische kerstgerechten
Cursuscode: CUL723

De workshops met vegetarische kerstgerechten van 2017 waren een groot succes! Dit jaar opnieuw een kerstworkshop, natuurlijk met nieuwe recepten.We maken als aperitiefhapje een artisjoktaartje. Dan volgt een zachte bospaddenstoelensoep. Het hoofdgerecht is een vegetarische wellington met een vulling van zoete aardappel, snijbiet, pecannoten en blauwe kaas. En als nagerecht bereiden we een hazelnoottiramisu.Na afloop van de kookworkshop proeven en eten we samen van de gerechten.

De kosten voor de ingrediënten bedragen €12,50 deze kunt u aan de docente voldoen.

Meenemen: Bakjes om wat over is mee naar huis te nemen; schort; theedoek; een pen voor aantekeningen; eventueel een goed koksmes.

 

Maandag 26 november 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 18:30
Prijs: € 35,00 plus € 12,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M.F.G. (Marleen) Philippen
18:30 - 21:30
Locatie: Het Element, Vakcollege (klik hier voor de adres gegevens)
M.F.G. (Marleen) Philippen
M.F.G. (Marleen) Philippen
Na de klassieke opleiding tot horeca-kok, heb ik me de laatste 10 jaar beroepsmatig gespecialiseerd in de vegetarische (biologische) keuken. Mijn interesse in gezonde voeding kan ik hier uitstekend in kwijt. Deze keuken is verrassend lekker, gevarieerd en kleurrijk. Ook volg ik de recente ontwikkelingen en trends op voedingsgebied.   Ik vind het leuk om mensen enthousiast te maken voor minder gangbare producten en groenten om hiermee zeer smakelijke volwaardige vegetarische menu’s te bereiden. Graag wil ik mijn praktische kennis en vaardigheden middels kookworkshops overdragen.