Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GA516

Het nieuwe pensioenstelsel

Het nieuwe pensioenstelsel
Cursuscode: GA516

Het is vaak in het nieuws: het nieuwe pensioenstelsel. Het is helder: er gaat veel veranderen. Maar wat precies? In het nieuws worden de veranderingen in one-liners omschreven. Maar wilt u weten wat er nu echt gaat veranderen? En wat blijft hetzelfde?
In deze lezing wordt dat verteld en krijgt u een goed beeld van de nieuwe situatie.

U kunt vragen stellen, maar (uiteraard) gaat het in deze lezing om de algemene ontwikkelingen en kan er niet worden ingegaan wat het precies voor uw situatie betekent.

Woensdag 9 februari 2022
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 22,00
Mw. I.E. Jongbloed-Roose
19:00 - 21:00
Locatie: Wijkcentrum het Klokhuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
I.E. Jongbloed-Roose
I.E. Jongbloed-Roose
Sinds begin 1995 ben ik zelfstandig werkzaam op het gebied van financiële dienstverlening. Gestart met een compagnon, onder de naam “Du Chattel & Jongbloed BV”, gevestigd in Hoogland. Het kantoor adviseerde en bemiddelde op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning. Sinds 2002 ben ik enig eigenaar (compagnon ging iets ander doen) en sinds maart 2019 werk ik alleen, zonder personeel, en doe wat ik het leukste deel van mijn vak vind: pensioenen (in opdracht van werkgevers), hypotheken (doorgaans in opdracht van particuliere relaties) en financiële planningen. De complexe zaken hebben altijd mijn voorkeur en aandacht gehad. Ik geniet ervan als ik voor mensen een belangrijk verschil kan maken, hen kan helpen doelstellingen en dromen te realiseren.