Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: GA719

New York voor gevorderden

New York voor gevorderden
Cursuscode: GA719

In deze lezing laat Stef Pluijm zien dat minder bekende en door toeristen bezochte delen van Manhattan, zoals Harlem, de Upper West Side en de East Village de moeite van een bezoek waard zijn. Bovendien begeeft hij zich ook buiten Manhattan. Twee wandelingen bevinden zich in Brooklyn. Daarnaast passeren een aantal bezienswaardigheden in Queens en The Bronx de revue, en maakt hij de overtocht naar Jersey City voor enkele zeer bijzondere locaties.

Deze lezing is bedoeld voor iedereen die al eens in New York is geweest, de bekende gebouwen, bruggen en parken heeft gezien en nu nieuwe, bijzondere ervaringen wil opdoen. Maar ook voor first-timers die avontuurlijk ingesteld zijn en meer willen dan een bezoek brengen aan het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge of Central Park.

Woensdag 26 februari 2020
1 lezing van 2 uur en 15 min aanvangstijd 19:30
Prijs: € 21,00
Dhr. S.P. (Stef) Pluijm
19:30 - 21:45
Locatie: De Witte Vlinder (Kruiskamp) (klik hier voor de adresgegevens)
S.P. (Stef) Pluijm
S.P. (Stef) Pluijm
Stef Pluijm werkte na zijn schooltijd een aantal jaren in de fotohandel. Hij groeide door naar de functie van producttrainer bij de importeur van een grote Japanse fabrikant van consumenten-electronica. In 2010 maakte Stef zijn eerste city trip naar New York. De stad 'pakte' hem zo, dat hij direct wist dat het niet bij die ene reis zou blijven! Ondertussen staat de teller op acht bezoeken, waarvan vier keer als gids voor een groep.