Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KUC652

Rondleiding Duitse Expressionisten in het Singer

Rondleiding Duitse Expressionisten in het Singer
Cursuscode: KUC652

Deze excursie is bij voorkeur aansluitend op de lezing van woensdag 22 mei 2019.   Diana Kostman zal met maximaal 15 deelnemers met u door de expositie lopen en zal nadere duiding geven bij de “entartete kunstwerken”  van de Duitse expressionisten. De rondleiding duurt 2 uur. Deelname aan de excursie is beperkt. Wilt u dus lezing én excursie volgen dan adviseren wij u deze beide tegelijk te reserveren. Ieder onderdeel vereist een afzonderlijke aanmelding. 

Bijkomende kosten: Eigen vervoer naar- en van Singer Laren. Toegangsprijs Museum 17,50, museum jaarkaart gratis (o.v.b. prijswijzigingen i.h.k.v. BTW). 

Zaterdag 25 mei 2019
1 rondleiding van 2 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 12,50
Mw. drs. D.P.T. Kostman
11:00 - 13:00
Inschrijving geopend >
drs. D.P.T. Kostman
drs. D.P.T. Kostman
Diana Kostman studeerde in 2004 af in Kunstgeschiedenis en Algemene Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in moderne kunst en schreef haar doctoraalscriptie over de Amerikaanse Pop Art. Haar interesse en deskundigheid omvatten echter de gehele kunstgeschiedenis. Sinds 2006 geeft zij met veel enthousiasme en vakkundigheid kunsthistorische cursussen over diverse onderwerpen. Zij schrijft ook teksten voor kunstenaars, is lid van de kunstcommissie van Blaricum en bestuurslid van het Kunstenaarsverbond AKKV.