Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO617

De energie van de natuur

De energie van de natuur
Cursuscode: PO617

Ken je dat? Je voelt je moe en vol, je besluit een stuk te gaan lopen in de natuur en daarna ben je echt opgeknapt. Meer dan als je de krant of een tijdschrift zou gaan lezen. Hoe kan dat? Dat heeft alles te maken met de energie van de natuur. Energie, oftewel de sfeer, is iets wat je niet kunt zien, terwijl het er toch is. Je kunt het wel voelen, ervaren. Je kijkt dan niet met je ‘ogen’, maar met je intuïtie. Tijdens deze middag gaan we in de bossen rondom Amersfoort de energie van de natuur ervaren, die volop bloeit We gaan de sfeer van allerlei bomen en planten voelen en we gaan ontdekken wat het verschil is tussen kijken met je ogen en kijken met je intuïtie. 

We ontmoeten elkaar om 14.00 uur bij de bosvijver (Birkhovenin Amersfoort Zuid (precieze ontmoetingsplek volgt) en de workshop duurt tot 16.30 uur.

Vrijdag 28 mei 2021
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 29,00
Mw. drs. A.A.M. (Annelita) Reinders
14:00 - 16:30
Inschrijving nog open >
drs. A.A.M. (Annelita) Reinders
drs. A.A.M. (Annelita) Reinders
Annelita Reinders studeerde arbeids- en organisatiepsychologie. Naast werving en selectie werkte ze als organisatieadviseur en begeleidde organisaties in hun ontwikkeling. In 1994 startte ze met opleidingen op het terrein van intuïtieve ontwikkeling. In 2000 richtte ze S-Sent op en begeleidt sindsdien mensen en bedrijven, geeft les in intuïtieve ontwikkeling en leert mensen hoe zij hun eigen weten kunnen ontwikkelen, over zichzelf, hun leven en werk.