Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO803

Je intuïtie als raadgever

Je intuïtie als raadgever
Cursuscode: PO803

Je hebt het gevoel dat er iets niet klopt. Je luistert er niet naar en achteraf kun je jezelf wel voor de kop slaan. Ken je dat gevoel? Dit is je intuïtie, ofwel je innerlijk weten. Door je intuïtie te ontwikkelen, neem je beslissingen die voor jou kloppen. Daardoor ontstaat er meer ruimte voor jou, hoe jij wilt leven en hoe jij wilt zijn in je werk. Erg waardevol dus.

Wil jij uit je hoofd en meer in je gevoel? Wil jij meer verbinding met jezelf? Tijdens deze cursus gaan we een laagje dieper. Door ervaringsgerichte oefeningen maak je kennis met jouw intuïtie. Je leert hoe je kunt herkennen of iets waar is voor jou of niet. Je gaat oefenen met gronden, in het hier en nu komen en van daaruit je gevoel volgen. Vervolgens kun je er meteen mee aan de slag in de praktijk.

Maandag 14 november 2022
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Mw. drs. A.A.M. (Annelita) Reinders
19:00 - 21:30
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
drs. A.A.M. (Annelita) Reinders
drs. A.A.M. (Annelita) Reinders
Annelita Reinders studeerde arbeids- en organisatiepsychologie. Naast werving en selectie werkte ze als organisatieadviseur en begeleidde organisaties in hun ontwikkeling. In 1994 startte ze met opleidingen op het terrein van intuïtieve ontwikkeling. In 2000 richtte ze S-Sent op en begeleidt sindsdien mensen en bedrijven, geeft les in intuïtieve ontwikkeling en leert mensen hoe zij hun eigen weten kunnen ontwikkelen, over zichzelf, hun leven en werk.