Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO805

Loopbaanperspectieven

Loopbaanperspectieven
Cursuscode: PO805

De cursus loopbaanperspectieven kan het best gezien worden als een APK-keuring voor de werkende mens: ‘iets wat je om de zoveel tijd doet om te kijken of je nog wel goed bezig bent’. 
Deze cursus neemt je mee in jouw loopbaankeuzes tot nu toe. Aan de hand van visualisatie-, schrijf-, en onderzoeksopdrachten ontdek je jouw oorspronkelijke drijfveren. Je leert hoe je deze, samen met jouw kwaliteiten, kan vertalen naar een nieuw loopbaanperspectief.

Woensdag 11 januari 2023
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. (Marcella) van Megen
19:30 - 21:30
Locatie: De Witte Vlinder (Kruiskamp) (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marcella) van Megen
M. (Marcella) van Megen
Marcella van Megen heeft een eigen praktijk als loopbaanadviseur. Ze begon haar carrière als dansdocent. Via een opleiding aan de HKU heeft zij zich omgeschoold tot manager culturele instellingen en van 2005 tot 2015 was ze zakelijk en artistiek leider van Stichting Danscentrum Utrecht. Na haar loopbaan in de kunst- en cultuursector volgde ze de beroepsopleiding tot loopbaanadviseur bij VistaNova. Onlangs heeft zij een opleiding tot Enneagram-, TA- en NLP practitioner afgerond. Anderen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen is al meer dan dertig haar inspiratiebron.