Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO805

Loopbaanperspectieven

Loopbaanperspectieven
Cursuscode: PO805

Als je jong bent kun je opeens geconfronteerd worden met de vraag: ‘past dit werk wel bij mij, welk werk sluit het beste aan bij mijn loopbaanwensen en wat zijn die wensen eigenlijk?’ Wat ouder stel je jezelf de vraag: ‘ga ik nog met plezier naar het werk, ben ik niet te oud om te solliciteren, ga ik door tot in lengte van dagen of stop ik eerder met werken?’ Wat ga je doen? 
Deze cursus neemt je mee in jouw loopbaankeuzes tot nu toe. Ook komen thema’s als authenticiteit, zingeving en zelfsturing aan bod. Aan de hand van visualisatie-, schrijf-, en onderzoeksopdrachten ontdek je jouw oorspronkelijke drijfveren. Je leert hoe je deze, samen met jouw kwaliteiten en ervaring, kunt vertalen naar een nieuw loopbaanperspectief. 

Woensdag 29 september 2021
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00
Mw. M. (Marcella) van Megen
19:30 - 21:30
Locatie: Locatie nog onbekend (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marcella) van Megen
M. (Marcella) van Megen
Marcella van Megen heeft een eigen praktijk als loopbaanadviseur. Ze begon haar carrière als dansdocent. Via een opleiding aan de HKU heeft zij zich omgeschoold tot manager culturele instellingen en van 2005 tot 2015 was ze zakelijk en artistiek leider van Stichting Danscentrum Utrecht. Na haar loopbaan in de kunst- en cultuursector volgde ze de beroepsopleiding tot loopbaanadviseur bij VistaNova. Onlangs heeft zij een opleiding tot Enneagram-, TA- en NLP practitioner afgerond. Anderen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen is al meer dan dertig haar inspiratiebron.