Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO569

Luid en duidelijk

Luid en duidelijk
Cursuscode: PO569

Wie voor een groep staat, wil iets overbrengen. Dat kan kennis zijn, een verhaal of gedicht, of een presentatie. Ook kan het gaan om het aanleren van vaardigheden. In alle gevallen is contact maken met je cursisten/leerlingen/publiek cruciaal. Aandacht krijgen en vasthouden! Ben jij een professional die met groepen werkt en wil je onderzoeken hoe je jouw boodschap het beste overbrengt? Neem dan deel aan deze cursus, met uitdagende, leuke en vooral praktische oefeningen.

De aanpak is interactief en geïnspireerd op de Chinese Vijf-Elementenleer. Hoe klinkt jouw water-, hout-, vuur-, aarde- en metaal-stem? Alle aspecten van je stemgebruik komen aan de orde. De feedback van de medecursisten speelt daarbij een belangrijke rol. Na afloop kun je je stem bewuster en doelgerichter inzetten.

Woensdag 18 maart 2020
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 84,00
Dhr. drs. B.C. (Bas) Offerman
19:00 - 21:30
Locatie: Locatie nog onbekend (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. B.C. (Bas) Offerman
drs. B.C. (Bas) Offerman
Bas Offerman studeerde Wijsbegeerte en Ruslandkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkt als socratisch gespreksleider, trainer en als intermediair internationale handel. Hij heeft ruime ervaring in het werken met mensen en groepen; van docent tot sportinstructeur en van bedrijfspresentaties tot gespreksleiding..