Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO603

Meer vertrouwen krijgen

Meer vertrouwen krijgen
Cursuscode: PO603

Je vindt het spannend en gaat nog beter je best doen, nog harder werken. Ken je dat? Als je geen vertrouwen hebt, dan kan van alles je angstig maken. Je bent niet in het hier en nu, maar in de toekomst, het verleden, bij de verwachting van een ander of die van jezelf. Daardoor ga je gemakkelijk in je overdrive en steeds meer je best doen. Dat is niet fijn en kost bakken met energie. Tegelijk weet je dat er meer in je zit wat je nog niet inzet.

Meer vertrouwen kan je daarbij helpen. Je kunt leren om meer in je vertrouwen en bij jezelf te blijven. Om uit je hoofd in het hier en nu te komen en je controle los te laten. Tijdens deze cursus gaan we daarom een laagje dieper. Je gaat oefenen met gronden en loslaten en je leert om in uitdagende situaties weer bij jezelf te komen. Dat creëert rust en een basis om meer in je kracht te komen.

Maandag 21 september 2020
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 86,00
Mw. drs. A.A.M. (Annelita) Reinders
19:00 - 21:30
Locatie: De Witte Vlinder (Kruiskamp) (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. A.A.M. (Annelita) Reinders
drs. A.A.M. (Annelita) Reinders
Annelita Reinders studeerde arbeids- en organisatiepsychologie. Naast werving en selectie werkte ze als organisatieadviseur en begeleidde organisaties in hun ontwikkeling. In 1994 startte ze met opleidingen op het terrein van intuïtieve ontwikkeling. In 2000 richtte ze S-Sent op en begeleidt sindsdien mensen en bedrijven, geeft les in intuïtieve ontwikkeling en leert mensen hoe zij hun eigen weten kunnen ontwikkelen, over zichzelf, hun leven en werk.