Volksuniversiteit Amersfoort
Cursuscode: LEG421

Persoonlijke ontwikkeling in een NLP dag-workshop

Persoonlijke ontwikkeling in een NLP dag-workshop
Cursuscode: LEG421

Tijdens deze workshop dag leer je hoe je je doelen makkelijker kunt bereiken, hoe je anders met conflicten om kunt gaan en hoe communicatie russen jou en anderen werkt.  D.m.v.  theorie en een aantal praktische oefeningen krijg je inzicht in hoe je anders kunt kijken naar jezelf, naar anderen en naar gebeurtenissen in je leven. 
Er wordt gebruik gemaakt van een aantal technieken, zoals ontwikkeld in Neuro Linguistic Programming (NLP)

Bijkomende kosten: € 5,-- voor de koffie, thee met wat lekkers en voor de vegetarische soep tijdens de lunch. Voor de lunch: eigen brood meenemen, voor soep wordt gezorgd.

Donderdag 24 mei 2018
1 workshop van 7,5 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 55,00
Mw. M. (Monique ) Hoogenboom
10:00 - 17:30
Locatie: Parenda (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Monique ) Hoogenboom
M. (Monique ) Hoogenboom
Monique Hoogenboom heeft zich na haar opleiding tot personal coach gespecialiseerd in NLP, systemisch werk, relatietherapie en kunstzinnige toepassingen binnen coaching en loopbaanbegeleiding. Ze heeft 24 jaar in het onderwijs gewerkt als muziekdocent, groepsleerkracht en (adjunct)directeur. Monique verzorgt als internationaal gecertificeerd NLP-trainer de NLP Practitioner- en Masteropleiding en de coachopleiding voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Ze heeft in Hoogland een eigen praktijk Parenda voor training, begeleiding en onderwijs.