Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO503

Praktische Astrologie, lees je geboortehoroscoop

Praktische Astrologie, lees je geboortehoroscoop
Cursuscode: PO503

Deze cursus is te volgen zonder voorkennis, alleen interesse is voldoende. Op een praktische wijze maakt u kennis met de dierenriem en de tekens van de sterren. U zult uw eigen geboortehoroscoop leren lezen door middel van praktische oefeningen. 
In deze cursus zulle we ons gaan verdiepen in de betekenis van de belangrijke bouwstenen van de geboortehoroscoop. Daarbij komen o.a. de dierenriemtekens (sterrenbeelden), de vier elementen, de zon, de maan en de planeten aan bod.We werken tijdens de cursus met de eigen geboortehoroscoop, waardoor de lesstof op een persoonlijke  manier op het eigen leven toegepast kan worden. Astrologische voorkennis hoeft niet en het is niet nodig om over een astrologisch computer programma te beschikken.

De volgende boekenlijst kan interessant zijn, aanschaf is niet verplicht:

Astrologie voor beginners- E. Van Heerebeek ISBN: 9789045314372
Astrologie voor Dummies – Rae Orion – ISBN: 9789043009225
De kleine horoscopen voor Dummies – Rae Orion – ISBN: 9789045351797

Donderdag 21 maart 2019
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. S.W. (Sylvia) Siem-Slegers
19:00 - 21:00
Locatie: CSG Guido de Bres (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
S.W. (Sylvia) Siem-Slegers
S.W. (Sylvia) Siem-Slegers
Mijn naam is Sylvia Slegers. Ik heb een 4-jarige beroepsopleiding (HBO-niveau) tot erkend astroloog voltooid en beschouw de geboortehoroscoop als een weg naar dieper inzicht en antwoorden op levensvragen. De keuze om van astrologie mijn beroep te maken ontstond vanuit de wens om anderen bij te staan in hun zoektocht naar zingeving, persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling en inzicht. Bewustwording van wat er in mijn geboortehoroscoop te ‘lezen’ is, heeft mijn leven namelijk enorm verdiept en verrijkt en die ervaring gun ik iedereen! In de cursus leer ik je praktisch en stapsgewijs de verborgen boodschappen die in je geboortehoroscoop schuilgaan te ontcijferen.