Volksuniversiteit Amersfoort
033-4656640
Cursuscode: LEG413

Talent en jouw authentieke kracht!

Talent en jouw authentieke kracht!
Cursuscode: LEG413

Elk mens is uniek en heeft één of meer talenten en een heel eigen, authentieke kracht. Sommige talenten zijn aangeleerd: datgene waar je vaardig in bent geworden. Andere horen van nature bij jou: dat is je authentieke kracht.
Door je bewust te worden van deze authentieke kracht en wanneer je in harmonie bent met die kracht, kun je jezelf ontwikkelen en word je steeds meer jezelf. Dus grijp die kans! In deze cursus van drie avonden gaan we jouw talenten en je authentieke kracht onderzoeken en helder maken.
Om hier zicht op te krijgen gaan we aan de slag met zowel rationele als ook intuïtieve methoden. We onderzoeken ook hoe je bent als je niet in balans bent met jouw eigen kracht. Welk gedrag daarbij hoort en wat je kunt doen om niet in die valkuil te stappen. Tijdens de cursus werken we met ervaringsgerichte oefeningen, intuïtieve technieken, kern eigenschappen en het Enneagram, een eeuwen oude methode die helder maakt welke rol negen eigenschappen in jou en in jouw leven spelen.

 

Woensdag 7 maart 2018
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Mw. DRS A.A.M. (Annelita) Reinders
19:30 - 22:00
Locatie: VUA (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
DRS A.A.M. (Annelita) Reinders
DRS A.A.M. (Annelita) Reinders
Ik ben Annelita Reinders. In 1994 startte ik zelf met opleidingen intuïtieve ontwikkeling. Ik geef nu twaalf jaar les in intuïtieve ontwikkeling in Nederland, daarnaast heb ik vijf jaar een school gehad in Spanje. Van huis uit ben ik afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en in 2001 heb ik dit bureau verkocht. Naast werving en selectie werkte ik ook als organisatie adviseur en begeleidde organisaties in hun ontwikkeling. In 2000 heb ik S-Sent opgericht en begeleid ik mensen en bedrijven bij hun ontwikkeling, geef ik les in intuïtieve ontwikkeling en leer ik mensen hoe zij hun eigen weten kunnen ontwikkelen, over zichzelf, hun leven en werk.