Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO604

Voluit leven

Voluit leven
Cursuscode: PO604

Deze ervaringsgerichte cursus geeft je meer inzicht in wie je werkelijk bent, wat je passies en mogelijkheden zijn en wat je belemmert om voluit te leven. In drie dagdelen herontdek je jezelf met behulp van praktische oefeningen en modellen van de psychosynthese. Je ervaart de werking van meditatie, visualisaties, tekenen, muziek en bewegen. In de cursus is veel ruimte voor interactie en uitwisseling, waarbij de deelnemer zelf bepaalt wat hij of zij ter sprake wil brengen.

Woensdag 23 september 2020
3 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 69,00
Mw. Y. (Yolande) van Wijk, Mw. Y. (Yvonne) Steenmetz
19:30 - 21:30
Locatie: Wijkcentrum het Klokhuis (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
Y. (Yolande) van Wijk
Y. (Yolande) van Wijk
Ik ben een bevlogen leider, ondernemer en coach die enthousiasme, humor en nieuwsgierigheid inbrengt. Mensen verbinden is mijn tweede natuur. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven, als ondernemer en coach van ondernemende mensen. Ik wil mensen graag op een prettige manier faciliteren zodat ze kan ontdekken waar hun verlangen ligt, wat ze belemmert om er invulling aan te geven en waar hun bronnen van inspiratie liggen. Zodat ze zelf stappen kunnen zetten die leiden tot groei.
Y. (Yvonne) Steenmetz
Y. (Yvonne) Steenmetz
Ik ben trainer en leertherapeut bij Psychosynthese Academie de Broedplaats. Wat mij raakt is de kracht van kijken naar mijzelf en anderen vanuit mildheid en liefde. Dan wordt veranderen mogelijk. Dan kan ik zien dat ik mijn overlevingspatronen (bijvoorbeeld hard werken of angstig terugdeinzen) nodig heb gehad, maar dat ik in wezen anders ben. Dan kan ik mijn groeimogelijkheden en wezenlijke kwaliteiten zien. En kan ik dit ook bij de ander zien, en hem/haar begeleiden om op deze manier naar zichzelf te kijken en de eigen bron te ontdekken. Zodat ook hij/zij sturing krijgt over eigen patronen. Dit werkt bevrijdend en geeft vreugde.