Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL154

Arabisch voor beginners - Intensief

Arabisch voor beginners - Intensief
Cursuscode: TAL154

Deze cursus begint met het leren lezen en schrijven van de Arabische taal. De cursist maakt kennis met noodzakelijke onderwerpen uit de Arabische grammatica. In de loop van de cursus komt er steeds meer aandacht voor conversatie. Onderwerpen zijn onder meer begroeten, kennismaken, bestellen in café of restaurant en vertellen over jezelf en Nederland. De conversatie tussen cursisten bestaat uit het stellen en beantwoordenvan eenvoudige vragen. Zo nu en dan zal een verwijzing worden gemaakt naar de verschillende dialecten. Er is ook aandacht voor de Arabische zeden en gewoonten.

Voor een goed resultaat is noodzakelijk om per week vier à zes uur huiswerk te maken.

De docent levert het studieboek bij de eerste les. Daarvoor betaal je de eerste les € 33,50. Voor € 25,- kun je ook de basiswoordenlijst aanschaffen. Bijkomende kosten € 16,50 voor studiemateriaal te voldoen aan de docent. Het boek en de basiswoordenlijst worden ook in vervolgcursussen gebruikt. De docent is bereikbaar onder de volgende telefoonnummers: 070 4140766 of 06 14234092 of via zijn website: www.arabisch.nu.  

Let op! Twee weken voor aanvang van de cursus wordt gekeken of er voldoende deelnemers zijn. Bij te weinig aanmeldingen moeten dan al de keuze maken of een cursus door kan gaan of niet. We kunnen tot één week voor aanvang de cursus nog annuleren. Het is van belang om tijdig aan te melden. Houd hier rekening mee.

Donderdag 12 mei 2022
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 285,00
Dhr. K.H. (Khaled) Khaled
Boeken: Arabisch basiswoordenlijst, Arabisch voor beginners (klik hier voor meer informatie)
19:15 - 22:15
Locatie: Nieuwe Kerk (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
K.H. (Khaled) Khaled
K.H. (Khaled) Khaled
In Egypte studeerde hij aan de Technische universiteit. In Nederland heeft hij onder meer de eerste- en tweedegraads lerarenopleiding Arabisch afgerond. Hij geeft verschillende cursussen in de Arabische taal en cultuur. Wilt u weten wie hem aanbevelen? Ga dan naar de volgende link: leren.arabisch.nu/aanbevelingen/