Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL135

Arabische taal en conversatie 2e jaar (vervolg)

Arabische taal en conversatie 2e jaar (vervolg)
Cursuscode: TAL135

Deze cursus is geschikt voor iedereen die eenvoudige woorden en korte zinnen in het Arabisch kan lezen en schrijven. De cursist leert eenvoudige gesprekken te voeren, vragen te stellen en antwoorden te geven. In oefeningen wordt aandacht besteed aan de grammatica en maak je kennis met de cultuur en tradities in de Arabische wereld. Deze cursus sluit aan op de cursus Arabisch 2e jaar en is tevens geschikt voor hen die al enige kennis van het Arabisch hebben. Degenen die zich dit jaar voor het eerst opgeven voor deze cursus, kunnen vooraf (op het talenspreekuur) via een intakegesprek worden getoetst.

De docent zorgt voor het studieboek. Daarvoor betaal je de eerste les € 33,50. Voor € 25,00 kun je ook de basiswoordenlijst aanschaffen. De docent is bereikbaar onder de volgende telefoonnummers: 070 4140766 of 06 14234092 of via zijn website: www.arabisch.nu.  

Het boek en de basiswoordenlijst worden ook in vervolgcursussen gebruikt.

 

Donderdag 29 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00
Dhr. K.H. (Khaled) Khaled
Boeken: Arabisch voor beginners, Arabisch basiswoordenlijst (klik hier voor meer informatie)
19:15 - 20:45
Locatie: Nieuwe Kerk (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
K.H. (Khaled) Khaled
K.H. (Khaled) Khaled
In Egypte studeerde hij aan de Technische universiteit. In Nederland heeft hij onder meer de eerste- en tweedegraads lerarenopleiding Arabisch afgerond. Hij geeft verschillende cursussen in de Arabische taal en cultuur. Wilt u weten wie hem aanbevelen? Ga dan naar de volgende link: leren.arabisch.nu/aanbevelingen/