Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL105

Duits conversatie A2

Duits conversatie A2
Cursuscode: TAL105

Deze conversatiecursus is bestemd voor (iets) gevorderde deelnemers (ERK A2/B1) http://www.erk.nl/leerling/wat_is_mijn_niveau_nu/

Aan de hand van actuele teksten bespreken wij uiteenlopende onderwerpen: Zo komen cultuur, toerisme, geschiedenis en de nieuwste ontwikkelingen in D-A-CH-landen aan bod. Doelstelling van deze cursus is het om met (meer) plezier en gemak in het Duits te kunnen communiceren en een gesprek actief te voeren. Een kleine presentatie doen, de eigen mening, wensen en ervaringen uiten, informatie en teksten samenvatten en becommentariëren, in discussie gaan. De voertaal is Duits. 
Docent kopieert zelf cursusmateriaal. € 5,00 te voldoen aan docent.
Ich freue mich darauf, mit Ihnen ins Gespräch zu kommen!

Maandag 29 oktober 2018
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 150,00
Mw. M.A. (Silvia) Kronschnabl
19:00 - 20:30
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M.A. (Silvia) Kronschnabl
M.A. (Silvia) Kronschnabl
Darf ich mich kurz vorstellen? Silvia Kronschnabl. Vanuit het mooie Amersfoort verzorg ik al meer dan 10 jaar cursussen (zakelijk) Duits. Als taaltrainer en native speaker vind ik het (extra) leuk om mensen voor de Duitse taal en Duitsland te mogen en te kunnen enthousiasmeren. Duits is veel meer dan de grammatica en ‘die Fälle’. Het is voor de cursisten – en voor mij - altijd weer bijzonder om te ervaren hoe snel je al soepel(er) in het Duits kunt communiceren. Met een gezellige groep en een levendige creatieve lesaanpak gaan we samen de uitdaging aan. Deutsch macht Spaß!