Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL143

Duits voor op reis

Duits voor op reis
Cursuscode: TAL143

Wil jij op vakantie ook graag wat meer kunnen zeggen in het Duits? Dan helpt deze cursus je op weg. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals reserveren in hotels, bestellen in restaurants en eerste contacten leggen.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Maandag 6 maart 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 171,00
Dhr. W. (Wim) Jagt
Boek: Deutsch A1 bitte? (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
W. (Wim) Jagt
W. (Wim) Jagt
Ik ben tweedegraads bevoegd docent Engels en Duits. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Nijmeegse Hogeschool Interstudie. Na de lerarenopleiding werkte ik in het voortgezet onderwijs. Daarnaast heb ik in de avonduren Engels en Duits gedoceerd aan volwassenen en ondersteunende lessen verzorgd voor particulieren. Tegenwoordig ben ik als docent werkzaam in het toeristisch beroepsonderwijs. De moderne vreemde talen spelen daarbij een relevante rol. De Duitse 'Sprache' is voor Nederlanders een belangrijke taal. Denk maar aan de vele Nederlandse toeristen die naar Duitsland op vakantie gaan en aan de talloze Duitse vakantiegangers (met hun euro's) die ons land bezoeken.