Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL106

Duits zakelijk A2B1

Duits zakelijk A2B1
Cursuscode: TAL106

Deze cursus is geschikt wanneer je je kennis van het Duits wilt opfrissen en uitbreiden voor werk of privé. Je hebt Duits op havo/vwo-niveau gehad. Aan het einde van de cursus kun je met meer zelfvertrouwen en plezier communiceren. Denk daarbij aan telefoongesprekken en e-mails, een afspraak maken, een (kleine) voordracht houden of een discussie voeren.

Het zwaartepunt van de cursus ligt bij de mondelinge vaardigheden, maar we zullen ook de basisstructuren van de Duitse grammatica herhalen en kleine schrijfopdrachten doen. Voor een maximaal rendement is het gewenst om een gemiddelde studiebelasting van één tot anderhalf uur per week in te plannen.

In deze opfriscursus wordt toegewerkt naar niveau B1 van het Europees referentiekader. 

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Maandag 2 november 2020
7 lessen van 2 uur aanvangstijd 17:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 133,00
Mw. M.A. (Silvia) Kronschnabl
Boek: Geschäftliche Begegnungen A2 (klik hier voor meer informatie)
17:30 - 19:30
Locatie: De Witte Vlinder (Kruiskamp) (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.A. (Silvia) Kronschnabl
M.A. (Silvia) Kronschnabl
Darf ich mich kurz vorstellen? Silvia Kronschnabl. Vanuit het mooie Amersfoort verzorg ik al meer dan 10 jaar cursussen (zakelijk) Duits. Als taaltrainer en native speaker vind ik het (extra) leuk om mensen voor de Duitse taal en Duitsland te mogen en te kunnen enthousiasmeren. Duits is veel meer dan de grammatica en die Fälle. Het is voor de cursisten en voor mij altijd weer bijzonder om te ervaren hoe snel je al soepel(er) in het Duits kunt communiceren. Met een gezellige groep en een levendige creatieve lesaanpak gaan we samen de uitdaging aan. Deutsch macht Spaß!!