Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL106

Duits zakelijk B1

Duits zakelijk B1
Cursuscode: TAL106

Deze cursus is geschikt wanneer u uw kennis van het Duits wilt opfrissen en uitbreiden voor werk of privé. U hebt Duits op HAVO/VWO niveau gehad.

Aan het einde van de cursus kunt u met meer zelfvertrouwen en plezier communiceren in een zakelijke context communiceren. Denk daarbij aan telefoongesprekken & e-mails, een afspraak maken, een (kleine) voordracht houden, een discussie voeren. Het zwaartepunt van de cursus ligt bij de mondelinge vaardigheden, maar we zullen ook de basisstructuren van de Duitse grammatica herhalen en kleine schrijfopdrachten doen.

Voor een maximaal rendement graag een gemiddelde studiebelasting van 1,0 tot 1,5 uur per week inplannen.

Deze opfriscursus Duits voor zakelijke doeleinden is bedoeld voor cursisten met niveau B1 van het Europees referentiekader.

Maandag 7 januari 2019
8 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.A. (Silvia) Kronschnabl
Boek: Geschäftliche Begegnungen B1 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 22:00
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M.A. (Silvia) Kronschnabl
M.A. (Silvia) Kronschnabl
Darf ich mich kurz vorstellen? Silvia Kronschnabl. Vanuit het mooie Amersfoort verzorg ik al meer dan 10 jaar cursussen (zakelijk) Duits. Als taaltrainer en native speaker vind ik het (extra) leuk om mensen voor de Duitse taal en Duitsland te mogen en te kunnen enthousiasmeren. Duits is veel meer dan de grammatica en ???die Fälle???. Het is voor de cursisten ??? en voor mij - altijd weer bijzonder om te ervaren hoe snel je al soepel(er) in het Duits kunt communiceren. Met een gezellige groep en een levendige creatieve lesaanpak gaan we samen de uitdaging aan. Deutsch macht Spa??!