Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL142

Engels A1-A2 vervolg

Engels A1-A2 vervolg
Cursuscode: TAL142

Deze cursus bouwt voort op Engels A1. Tijdens deze cursus wordt dan ook de tweede helft van de lesmethode  Face2Face Elementary behandeld. Behalve voor cursisten die Engels A1 hebben afgerond, is deze cursus geschikt voor diegenen die reeds beschikken over een elementaire taalvaardigheid in het Engels. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan schrijven, lezen, luisteren en vooral spreken. Het materiaal wordt door de cursisten actief toegepast in de les.

Aan het eind van de cursus kan de cursist o.a.:

-         In het Engels vlot een gesprek voeren over diverse onderwerpen;

-         Over algemene onderwerpen correspondentie voeren (bijv. via e-mail);

-         Eenvoudige artikelen in het Engels lezen.

Er wordt een veilige omgeving gecreëerd waarin iedereen de taal kan leren spreken op een manier die voor iedereen comfortabel is.

Maandag 30 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 171,00
Mw. E.E. (Elizabeth) Stanley
Boek: Face2Face Elementary (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Nieuwe Kerk (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
E.E. (Elizabeth) Stanley
E.E. (Elizabeth) Stanley
In de Verenigde Staten heb ik mijn diploma Bachelor of Fine Arts gehaald bij de University of Georgia. In 2013 besloot ik een Cambridge certificaat (CELTA) te halen als docent Engels, omdat ik geïnteresseerd ben in mensen en hun culturen en ze graag wil helpen om mijn moedertaal comfortabel te leren spreken. Engels wordt over de hele wereld gesproken, en wie Engels spreekt heeft de sleutel tot internationale contacten. In 2014 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf als privé taalcoach: Over to English. Verder geef ik met veel plezier kunstlessen en Engels bij Happy Kids basisschool in Utrecht. Toen ik 25 jaar geleden naar Nederland kwam, heb ik meteen Nederlands geleerd, waardoor ik mij goed kan inleven in het leerproces van anderen. Mijn werk geeft mij veel plezier en energie.