Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL107

Frans 2 (A1/A2) (vervolgcursus)

Frans 2 (A1/A2) (vervolgcursus)
Cursuscode: TAL107

Frankrijk wordt pas echt leuk als je de taal beheerst, zodat je contact kunt maken met de mensen en kunt meegenieten van hun gastvrijheid. Het is prettig als je de weg kunt vragen naar je hotel en zonder blozen je bestelling kunt opgeven in een restaurant. Je verblijf wordt aantrekkelijker als je de taal spreekt. In elke les wordt aandacht besteed aan spreekvaardigheid en grammatica.

Doel cursusniveau A1/A2: wanneer mensen langzaam en duidelijk spreken in korte basiszinnen met eenvoudige woorden kun je hen verstaan. Ook het lezen van korte eenvoudige zinnen is mogelijk. Je begint zelf in korte eenvoudige zinnetjes te spreken.

Voor een juiste instroom in de lesgroep vind je op deze website de niveautest voor Frans.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Maandag 26 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 171,00
Dhr. drs. O. (Oebele) van der Veen
Boeken: Voyages 1 Nieuw; Intertaal, Tekstboek , Voyager werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
drs. O. (Oebele) van der Veen
drs. O. (Oebele) van der Veen
Mijn naam is Oebele van der Veen. Ik ben niet alleen een groot liefhebber van de Franse taal, maar ook van het veelzijdige en fascinerende Frankrijk. Fijn om je te ontmoeten op de basiscursus Frans, bedoeld voor ieder die de Franse taal nog niet kent of die hooguit over een oppervlakkige kennis van de taal beschikt.