Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL115

Indonesisch 1e jaar A1

Indonesisch 1e jaar A1
Cursuscode: TAL115

In deze cursus Indonesisch leer je Bahasa Indonesia op beginnersniveau. Naast de taal leer je ook veel over het land, de Indonesiërs en de gewoontes en gebruiken die zij hebben.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Maandag 28 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. F.Y.C. (Fithri) Sari
Boek: Bahasa Indonesia - tekstboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
F.Y.C. (Fithri) Sari
F.Y.C. (Fithri) Sari
Ik kom uit Indonesië, ben geboren en opgegroeid in Jakarta. Ik ben getrouwd met een Nederlander en woon sinds 2015 in Nederland. Ik studeerde aan de Universiteit van Indonesië, vakgroep Nederlandse Taalkunde, en haalde mijn bachelordiploma in 2006. Tijdens mijn studie en ook daarna heb ik, naast mijn vaste werk, altijd privélessen Nederlands of Indonesisch gegeven. De mensen die deze lessen volgden, deden dat uit interesse, met het oog op reizen/vakantie of vanwege een (inburgerings)examen. Sinds kort werk ik ook als kokkin in een Indonesisch restaurant. Koken is mijn hobby, maar taal en cultuur zijn mijn passie. Deze passie heb ik niet alleen voor het leren van de taal, maar ook voor het lesgeven aan anderen.