Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL141

Indonesisch 1e jaar A1 Vervolg

Indonesisch 1e jaar A1 Vervolg
Cursuscode: TAL141

In deze cursus Indonesisch leer je Bahasa Indonesia op beginnersniveau. Naast de taal leer je ook veel over het land, de Indonesiërs en de gewoontes en gebruiken die zij hebben.

De cursus is een vervolg op de cursus van het najaar van 2022.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Maandag 13 februari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 171,00
Mw. F.Y.C. (Fithri) Sari
Boeken: Bahasa Indonesia - tekstboek, Oefenboek Bahasa Indonesia (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
F.Y.C. (Fithri) Sari
F.Y.C. (Fithri) Sari
Ik kom uit Indonesië, ben geboren en opgegroeid in Jakarta. Ik ben getrouwd met een Nederlander en woon sinds 2015 in Nederland. Ik studeerde aan de Universiteit van Indonesië, vakgroep Nederlandse Taalkunde, en haalde mijn bachelordiploma in 2006. Tijdens mijn studie en ook daarna heb ik, naast mijn vaste werk, altijd privélessen Nederlands of Indonesisch gegeven. De mensen die deze lessen volgden, deden dat uit interesse, met het oog op reizen/vakantie of vanwege een (inburgerings)examen. Sinds kort werk ik ook als kokkin in een Indonesisch restaurant. Koken is mijn hobby, maar taal en cultuur zijn mijn passie. Deze passie heb ik niet alleen voor het leren van de taal, maar ook voor het lesgeven aan anderen.