Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL113

Indonesisch 3 (A2) (vervolgcursus)

Indonesisch 3 (A2) (vervolgcursus)
Cursuscode: TAL113

De cursus is bedoeld voor mensen die de basiskennis van de Indonesische taal al hebben. De cursus gaat dieper in op het correct toepassen van grammatica en ontwikkelt je algemene taalvaardigheid.

Docent kopieert zelf cursusmateriaal in combinatie met het cursusboek. Kopieerkosten cursusmateriaal voldoen aan docent, het bedrag is nog niet bekend.

Maandag 26 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 171,00
Mw. F.Y.C. (Fithri) Sari
Boeken: Belajar Bahasa Indonesia-tekstboek, Oefenboek Bahasa Indonesia (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
F.Y.C. (Fithri) Sari
F.Y.C. (Fithri) Sari
Ik kom uit Indonesië, ben geboren en opgegroeid in Jakarta. Ik ben getrouwd met een Nederlander en woon sinds 2015 in Nederland. Ik studeerde aan de Universiteit van Indonesië, vakgroep Nederlandse Taalkunde, en haalde mijn bachelordiploma in 2006. Tijdens mijn studie en ook daarna heb ik, naast mijn vaste werk, altijd privélessen Nederlands of Indonesisch gegeven. De mensen die deze lessen volgden, deden dat uit interesse, met het oog op reizen/vakantie of vanwege een (inburgerings)examen. Sinds kort werk ik ook als kokkin in een Indonesisch restaurant. Koken is mijn hobby, maar taal en cultuur zijn mijn passie. Deze passie heb ik niet alleen voor het leren van de taal, maar ook voor het lesgeven aan anderen.