Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL140

Indonesisch voor op reis

Indonesisch voor op reis
Cursuscode: TAL140

Wil je ook graag wat meer kunnen zeggen in het Indonesisch? Dan helpt deze cursus je op weg. Klaar voor de reis?

Aan de hand van diverse thema's word je tijdens de lessen wegwijs gemaakt in de Indonesische taal voor op reis. Je leert antwoorden op veel gestelde vragen. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals het reserveren van een hotel, bestellen in een restaurant en eerste contacten leggen.

De docent levert zelf het cursusmateriaal aan waarvoor van cursisten een vergoeding wordt gevraagd van €7,50. Bij de docent zelf te voldoen.

Maandag 6 maart 2023
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 142,50
Mw. F.Y.C. (Fithri) Sari
19:00 - 20:30
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
F.Y.C. (Fithri) Sari
F.Y.C. (Fithri) Sari
Ik kom uit Indonesië, ben geboren en opgegroeid in Jakarta. Ik ben getrouwd met een Nederlander en woon sinds 2015 in Nederland. Ik studeerde aan de Universiteit van Indonesië, vakgroep Nederlandse Taalkunde, en haalde mijn bachelordiploma in 2006. Tijdens mijn studie en ook daarna heb ik, naast mijn vaste werk, altijd privélessen Nederlands of Indonesisch gegeven. De mensen die deze lessen volgden, deden dat uit interesse, met het oog op reizen/vakantie of vanwege een (inburgerings)examen. Sinds kort werk ik ook als kokkin in een Indonesisch restaurant. Koken is mijn hobby, maar taal en cultuur zijn mijn passie. Deze passie heb ik niet alleen voor het leren van de taal, maar ook voor het lesgeven aan anderen.