Volksuniversiteit Amersfoort
Cursuscode: TAL148

Indonesisch voor op reis

Indonesisch voor op reis
Cursuscode: TAL148

Wilt u ook graag  wat meer kunnen zeggen in het Indonesisch? Dan helpt deze cursus u op weg. Aan de hand van diverse thema's wordt u tijdens de lessen wegwijs gemaakt in de Indonesische taal voor op vakantie.

U leert antwoorden op veel gestelde vragen. Verschillende onderwerpen komen aan bod. Zoals het reserveren van een hotel, bestellen in een restaurant, eerste contacten leggen enz.

Docent kopieert daarnaast zelf cursusmateriaal. Indien nodig betalen de cursisten een vergoeding voor het te kopiëren cursusmateriaal.

Maandag 10 september 2018
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 125,00
Mw. F.Y.C. (Fithri) Sari
10:00 - 11:30
Locatie: Wijkcentrum het Middelpunt (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
F.Y.C. (Fithri) Sari
F.Y.C. (Fithri) Sari
Hallo, nama saya Fithri. Ik kom uit Indonesië, geboren en opgegroeid in Jakarta, ben getrouwd met een Nederlander en woon sinds 2015 in Nederland. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Indonesië, vakgroep Nederlandse Taalkunde. Daar behaalde ik mijn bachelorsdiploma in 2006. Tijdens mijn studie en ook daarna, naast mijn vaste werk, heb ik altijd als freelancer privélessen Nederlands of Indonesisch gegeven. De mensen die deze lessen volgden, deden dat uit interesse, met het oog op reizen/vakantie of een (inburgerings-) examen tot immigreren. Sinds kort werk ik ook als kokkin in een Indonesisch restaurant. Koken is mijn hobby, maar ‘taal en cultuur’ is mijn passie. Deze passie heb ik niet alleen voor het persoonlijk leren van de taal, maar ook voor het lesgeven erin aan anderen. Ik hoop jullie te mogen ontmoeten tijdens de lessen en dan maken we er samen een plezier van om Indonesisch leren.