Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL137

Italiaans 1e jaar A1

Italiaans 1e jaar A1
Cursuscode: TAL137

Dit niveau is bedoeld voor mensen die nog nooit Italiaans gestudeerd hebben. Mensen die misschien wel een paar woorden kennen, maar niet in staat zijn om zinnen te vormen of vragen te stellen. Op dit niveau leren cursisten op een eenvoudige manier te praten, zich uit te spreken over persoonlijke onderwerpen en zichzelf voor te stellen. Ook leren ze te communiceren met de lokale bevolking en informatie te vragen.

Tijdens de lessen zullen vaak voorkomende dagelijkse situaties in Italië behandeld worden, bijvoorbeeld praten over eten en eetgewoonten, evenals het vragen van informatie in een restaurant. Bovendien leren cursisten onderscheid te maken tussen het formele en informele register en op de juiste wijze te spreken in verschillende situaties.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Donderdag 29 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00
Mw. M.P. (Maria Paola ) Ferraris
Boeken: Allegro nuovo 1 -tekstboek, Allegro nuovo 1 -werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Nieuwe Kerk (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
M.P. (Maria Paola ) Ferraris
M.P. (Maria Paola ) Ferraris
Ik ben geboren in Vercelli, een kleine en charmante stad in het noordwesten van Italië. Meer dan twintig jaar ben ik lerares Italiaans geweest op een openbare school in Italië. Sinds 2016 woon ik met plezier in Nederland en verzorg ik met dezelfde passie Italiaanse cursussen bij de volksuniversiteit van Amersfoort en van Nijkerk. Ik vind het leuk om mijn ervaring aan anderen over te brengen.