Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL119

Portugees 1e jaar A1

Portugees 1e jaar A1
Cursuscode: TAL119

In deze cursus maak je kennis met de Portugese taal om makkelijk en betekenisvol contact met de Portugezen te kunnen maken. Woordkennis, grammatica, cultuur: dit alles komt aan bod. Er is veel aandacht voor de uitspraak en het voeren van eenvoudige gesprekjes. 

Lesboeken kun je zelf bestellen tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot 1 (een) week voor aanvang geannuleerd kan worden!

 

Woensdag 28 september 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 285,00
Mw. A. (Dina) Weening-Trigo
Boek: Português no mundo (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Wijkcentrum het Klokhuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Dina) Weening-Trigo
A. (Dina) Weening-Trigo
Ik ben geboren in Portugal. Na mijn studie ben ik als docent bij een taalschool (CIAL) in Lissabon begonnen. Vanaf 1983 woon ik in Nederland. Terwijl ik bezig was met mijn master bij de Universiteit van Utrecht ben ik assistent in opleiding Portugees geweest. Bij verschillende taalscholen heb ik intensieve taaltrainingen gegeven, zoals Babel (Utrecht), NIOW (Zeist) en KERN (Amsterdam). Ik vind het leuk om te zien hoe mensen kunnen groeien van nul naar een gesprek voeren in het Portugees. Vooral mensen die denken dat ze de taal nooit zullen leren, zie ik als een geweldige uitdaging. Dan leef ik helemaal mee en doe er alles aan om ze zover te krijgen.