Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL324

Portugees conversatie B1

Portugees conversatie B1
Cursuscode: TAL324

De cursus is bedoeld voor mensen die al over een goede kennis van het Portugees beschikken, maar nog moeite hebben met praten. Op basis van verschillende thema’s wordt de spreekvaardigheid van de cursist vergroot. Waar nodig is er in de cursus ook aandacht voor grammatica, maar de nadruk ligt op de conversatie. Het doel is om de cursist in staat te stellen gemakkelijk deel te nemen aan alledaags gesprekken.

Docent kopieert  zelf cursusmateriaal. Indien nodig betalen de cursisten een vergoeding voor het te kopiëren cursusmateriaal.

Woensdag 18 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 333,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Dina) Weening-Trigo
20:30 - 22:00
Locatie: Wijkcentrum het Klokhuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A. (Dina) Weening-Trigo
A. (Dina) Weening-Trigo
Geboren in Portugal. Na studie, in 1980, in Lissabon als taaldocent bij een taalschool (CIAL) begonnen. Vanaf 1983 in Nederland woonachtig. Terwijl ik bezig was voor mijn master bij de Universiteit van Utrecht ben ik aio Portugees geweest. Voor verschillende taalscholen intensieve, soms on-site, taaltrainingen gegeven: Babel (Utrecht); NIOW (Zeist); KERN (Amsterdam). Ik vind het leuk om te zien hoe mensen van nul naar een gesprek in de taal voeren (in dit geval het Portugees) kunnen groeien. Vooral mensen die denken dat ze de taal nooit zullen leren vind ik een geweldige uitdaging. Dan leef ik helemaal mee en doe er alles aan om ze zover te krijgen.