Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL137

Russisch 2e jaar A2

Russisch 2e jaar A2
Cursuscode: TAL137

Cursus wordt gegeven door native speaker. Haakt in op de basiskennis die u al heeft van de Russische taal. U bouwt verder aan uw vocabulaire en grammaticale kennis. Daarnaast leert u zich in eenvoudig Russisch uit te drukken in alledaagse situaties, bijvoorbeeld thuis, bij het ontvangen van gasten, het maken van afspraken, restaurantbezoek en recreatie. Aan het einde van de cursus kunt u ook eenvoudige Russische verhalen lezen.

Doel cursusniveau: A2: U kunt communiceren over eenvoudige en alledaagse zaken en informatie uitwisselen over vertrouwde alledaagse onderwerpen. U kunt eenvoudige notities en mededelingen begrijpen.

Donderdag 27 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. DRS. V. Giebels-Brodsky
Boeken: Paspoort voor Rusland deel 1-spreekkaartjes, Paspoort voor Rusland deel 1-geluidsmateriaal, Paspoort voor Rusland deel 1-werkboek, Paspoort voor Rusland deel 1-tekstboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: CSG Guido de Bres (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
DRS. V. Giebels-Brodsky
DRS. V. Giebels-Brodsky
Ik ben geboren en getogen in Moskou in de voormalige Sovjet-Unie (het huidige Rusland). Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik aan de Universiteit van Moskou Engels gestudeerd met specialisatie simultaan tolk Engels-Russisch en Russisch-Engels. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren bij het Ministerie van Luchtvaart gewerkt als simultaan tolk voor de vliegtuigcrews van bezoekende internationale regeringsleiders, waaronder de Sjah van Perzië en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henri Kissinger. Daarna ben ik 5 jaar als hoofddocente Engels werkzaam geweest op een vwo in Moskou. Na het huwelijk met mijn Nederlandse echtgenoot ben ik naar Nederland verhuisd. Sinds 1990 ben ik met veel plezier docente Russische taal aan de Volksuniversiteit Amersfoort. In mijn lessen vertel ik de cursisten ook over de gewoontes, gebruiken en actualiteit van mijn moederland. Daarnaast werk ik freelance als simultaan tolk voor verschillende bedrijven en instellingen.