Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL133

Russisch 3e jaar A2

Russisch 3e jaar A2
Cursuscode: TAL133

De cursus is bestemd voor diegenen die reeds bekend zijn met de Russische taal en hiermee lichtgevorderd.

Doel cursusniveau A2: Je kan zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen omtrent persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk. Je kan communiceren in simpele en alledaagse taken en in eenvoudige bewoordingen aspecten van je eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van diverse behoeften beschrijven.


Deelname kan na overleg met de docent die jouw niveau bepaalt.

 

Donderdag 23 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Drs. V. Giebels-Brodsky
Boeken: Paspoort voor Rusland deel 1-tekstboek, Paspoort voor Rusland deel 1-werkboek, Paspoort voor Rusland deel 1-geluidsmateriaal, Paspoort voor Rusland deel 1-spreekkaartjes (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: CSG Guido (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Drs. V. Giebels-Brodsky
Drs. V. Giebels-Brodsky
Ik ben geboren en getogen in Moskou in de voormalige Sovjet-Unie. Na de middelbare school heb ik aan de Universiteit van Moskou Engels gestudeerd met als specialisatie simultaantolk Engels-Russisch en Russisch-Engels. Na mijn afstuderen werkte ik een aantal jaren bij het Ministerie van Luchtvaart als simultaantolk voor de vliegtuigcrews van bezoekende internationale regeringsleiders, onder wie de Sjah van Perzië en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger. Daarna was ik vijf jaar hoofddocente Engels op een vwo in Moskou. Na het huwelijk met mijn Nederlandse echtgenoot ben ik naar Nederland verhuisd. Sinds 1990 ben ik met veel plezier docente Russisch aan de Volksuniversiteit Amersfoort. In mijn lessen vertel ik de cursisten ook over de gewoontes, gebruiken en actualiteit van mijn moederland. Daarnaast werk ik als freelance simultaantolk voor verschillende bedrijven en instellingen.