Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL327

Russisch 3e jaar B1

Russisch 3e jaar B1
Cursuscode: TAL327

Deze cursus wordt gegeven door een native speaker en is bedoeld voor mensen die de tweedejaars cursus Russisch gevolgd hebben of over vergelijkbare kennis van het Russisch beschikken. Je kunt eenvoudige Russische teksten lezen en de grote lijn begrijpen. Ook beheers je de zes naamvallen en de verleden, tegenwoordige en toekomende tijd van werkwoorden. Tijdens deze cursus gebruiken we het lesboek ‘Paspoort voor Rusland’ deel 2 en wordt veel aandacht besteed aan spreekvaardigheid, uitbreiding van de woordenschat en leesvaardigheid.

LET OP: het Talenspreekuur Russisch wordt gehouden op donderdag 22 augustus 2019 van 12.00-13.00 uur in kamer 1.01 locatie Eemhuis Eemplein 71 te Amersfoort

Donderdag 19 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 333,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. DRS. V. Giebels-Brodsky
Boeken: Paspoort voor Rusland deel 2-tekstboek, Paspoort voor Rusland deel 2-werkboek, Paspoort voor Rusland deel 2-geluidsmateriaal, Paspoort voor Rusland deel 2-spreekkaartjes (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: CSG Guido (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
DRS. V. Giebels-Brodsky
DRS. V. Giebels-Brodsky
Ik ben geboren en getogen in Moskou in de voormalige Sovjet-Unie (het huidige Rusland). Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik aan de Universiteit van Moskou Engels gestudeerd met specialisatie simultaan tolk Engels-Russisch en Russisch-Engels. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren bij het Ministerie van Luchtvaart gewerkt als simultaan tolk voor de vliegtuigcrews van bezoekende internationale regeringsleiders, waaronder de Sjah van Perzië en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henri Kissinger. Daarna ben ik 5 jaar als hoofddocente Engels werkzaam geweest op een vwo in Moskou. Na het huwelijk met mijn Nederlandse echtgenoot ben ik naar Nederland verhuisd. Sinds 1990 ben ik met veel plezier docente Russische taal aan de Volksuniversiteit Amersfoort. In mijn lessen vertel ik de cursisten ook over de gewoontes, gebruiken en actualiteit van mijn moederland. Daarnaast werk ik freelance als simultaan tolk voor verschillende bedrijven en instellingen.