Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL134

Russisch 4e jaar gevorderden B1

Russisch 4e jaar gevorderden B1
Cursuscode: TAL134

De cursus wordt gegeven door een native speaker en is bedoeld voor mensen die de derdejaars cursus Russisch gevolgd hebben of over vergelijkbare kennis van het Russisch beschikken. Je kan eenvoudige Russische teksten lezen en de grote lijn begrijpen. Ook beheers je de zes naamvallen en de verleden, tegenwoordige en toekomende tijd van werkwoorden. Tijdens deze cursus wordt veel aandacht besteed aan spreekvaardigheid, uitbreiding van de woordenschat en leesvaardigheid.

Doel cursusniveau B1: je kan teksten begrijpen die hoofdzakelijk bestaan uit zeer frequente dagelijkse zaken; je kan de beschrijving van gebeurtenissen, gevoelens en wensen in persoonlijke teksten begrijpen en omgaan met de meeste situaties die kunnen optreden tijdens een reis; je kan onvoorbereid aan een gesprek over onderwerpen uit het dagelijks leven deelnemen.

Deelname kan na overleg met de docent die jouw niveau bepaalt.

 

Woensdag 22 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Drs. V. Giebels-Brodsky
Boeken: Paspoort voor Rusland deel 1-tekstboek, Paspoort voor Rusland deel 1-werkboek, Paspoort voor Rusland deel 1-geluidsmateriaal, Paspoort voor Rusland deel 1-spreekkaartjes (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: CSG Guido (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Drs. V. Giebels-Brodsky
Drs. V. Giebels-Brodsky
Ik ben geboren en getogen in Moskou in de voormalige Sovjet-Unie. Na de middelbare school heb ik aan de Universiteit van Moskou Engels gestudeerd met als specialisatie simultaantolk Engels-Russisch en Russisch-Engels. Na mijn afstuderen werkte ik een aantal jaren bij het Ministerie van Luchtvaart als simultaantolk voor de vliegtuigcrews van bezoekende internationale regeringsleiders, onder wie de Sjah van Perzië en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger. Daarna was ik vijf jaar hoofddocente Engels op een vwo in Moskou. Na het huwelijk met mijn Nederlandse echtgenoot ben ik naar Nederland verhuisd. Sinds 1990 ben ik met veel plezier docente Russisch aan de Volksuniversiteit Amersfoort. In mijn lessen vertel ik de cursisten ook over de gewoontes, gebruiken en actualiteit van mijn moederland. Daarnaast werk ik als freelance simultaantolk voor verschillende bedrijven en instellingen.