Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL125

Russisch 5e jaar B1 (vervolgcursus)

Russisch 5e jaar B1 (vervolgcursus)
Cursuscode: TAL125

De cursus wordt gegeven door een native speaker en is bedoeld voor mensen die de vierdejaars cursus Russisch gevolgd hebben of over vergelijkbare kennis van het Russisch beschikken. Je kan de meeste Russische teksten lezen en begrijpen. Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan verbetering van de spreekvaardigheid en leesvaardigheid en verdere uitbreiding van de woordenschat .

Doel cursusniveau B1: je kan teksten begrijpen die bestaan uit dagelijkse zaken; je kan de beschrijving van gebeurtenissen, gevoelens en wensen in persoonlijke teksten begrijpen en omgaan met situaties die optreden tijdens een reis; je kan onvoorbereid aan de meeste gesprekken over onderwerpen uit het dagelijks leven deelnemen.

 

Deelname kan na overleg met de docent die jouw niveau bepaalt.

 

Woensdag 28 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00
Mw. Drs. V. Giebels-Brodsky
Boeken: Paspoort voor Rusland deel 1-tekstboek, Paspoort voor Rusland deel 1-werkboek, Paspoort voor Rusland deel 1-geluidsmateriaal, Paspoort voor Rusland deel 1-spreekkaartjes (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: CSG Guido (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Drs. V. Giebels-Brodsky
Drs. V. Giebels-Brodsky
Ik ben geboren en getogen in Moskou in de voormalige Sovjet-Unie. Na de middelbare school heb ik aan de Universiteit van Moskou Engels gestudeerd met als specialisatie simultaantolk Engels-Russisch en Russisch-Engels. Na mijn afstuderen werkte ik een aantal jaren bij het Ministerie van Luchtvaart als simultaantolk voor de vliegtuigcrews van bezoekende internationale regeringsleiders, onder wie de Sjah van Perzië en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger. Daarna was ik vijf jaar hoofddocente Engels op een vwo in Moskou. Na het huwelijk met mijn Nederlandse echtgenoot ben ik naar Nederland verhuisd. Sinds 1990 ben ik met veel plezier docente Russisch aan de Volksuniversiteit Amersfoort. In mijn lessen vertel ik de cursisten ook over de gewoontes, gebruiken en actualiteit van mijn moederland. Daarnaast werk ik als freelance simultaantolk voor verschillende bedrijven en instellingen.