Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL126

Spaans 1e jaar A1 (basiscursus)

Spaans 1e jaar A1 (basiscursus)
Cursuscode: TAL126

In deze cursus leer je de basis van de Spaanse taal en cultuur. We besteden met name aandacht aan spreken en luisteren. Het communiceren in het dagelijks leven staat centraal. Na afloop van de cursus kun je een eenvoudig gesprek voeren. Je kunt jezelf bijvoorbeeld voorstellen en vertellen wat voor werk je doet. Ook leer je de uitdrukkingen die je in winkels of restaurants nodig hebt. De cursus vraagt ongeveer 2,5 uur huiswerk of studie per week.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Maandag 26 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00
Mw. S. (Sonja) Pouw
Boeken: Con Gusto 1 Nieuw tekstboek, Con Gusto 1 Nieuw werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
S. (Sonja) Pouw
S. (Sonja) Pouw
In de jaren tachtig ben ik begonnen met Spaans. Ik heb Spaanse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vanaf dat moment ben ik altijd bezig geweest met de Spaanse taal, cultuur en muziek. Sinds 2011 ben ik ook beëdigd vertaler. Na mijn studie heb ik bij diverse instituten lesgegeven aan volwassenen en sinds 2007 ben ik ook verbonden aan de Volksuniversiteit Amersfoort. Lesgeven aan volwassenen vind ik erg leuk. Ik hoop je dan ook te ontmoeten in een van mijn groepen.