Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL127

Spaans 2e jaar A1A2 (vervolg)

Spaans 2e jaar A1A2 (vervolg)
Cursuscode: TAL127

Je bouwt de kennis uit de eerstejaars cursus Spaans verder uit. De gesprekken worden langer en je vergroot je woordenschat. Na deze cursus kun je bijvoorbeeld vertellen wat je overdag hebt gedaan en je familie beschrijven. Ook leer je alle uitdrukkingen die je nodig hebt bij het boeken van een reis, het reserveren van een hotel of het maken van een afspraak. De cursus vraagt ongeveer 2,5 uur huiswerk of studie per week. 

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Maandag 26 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00
Mw. S. (Sonja) Pouw
Boeken: Con Gusto 1 Nieuw tekstboek, Con Gusto 1 Nieuw werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
S. (Sonja) Pouw
S. (Sonja) Pouw
In de jaren tachtig ben ik begonnen met Spaans. Ik heb Spaanse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vanaf dat moment ben ik altijd bezig geweest met de Spaanse taal, cultuur en muziek. Sinds 2011 ben ik ook beëdigd vertaler. Na mijn studie heb ik bij diverse instituten lesgegeven aan volwassenen en sinds 2007 ben ik ook verbonden aan de Volksuniversiteit Amersfoort. Lesgeven aan volwassenen vind ik erg leuk. Ik hoop je dan ook te ontmoeten in een van mijn groepen.