Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL131

Spaans voor op reis

Spaans voor op reis
Cursuscode: TAL131

Ga je op reis naar een Spaanstalig land? Wil je de taal een beetje kunnen spreken en verstaan? Deze cursus helpt je daarbij. Aan het einde van de cursus kun je eenvoudige vragen stellen en beantwoorden en begrijpen wat er om je heen gebeurt.

Lesboeken kun je zelf bestellen via uitgeverij Coutinho tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot 1 (een) week voor aanvang geannuleerd kan worden!

 

 

Maandag 28 september 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 143,00
Mw. D.B. (Diana) Ruiz Fernández
Boek: Spaans op stap (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
D.B. (Diana) Ruiz Fernández
D.B. (Diana) Ruiz Fernández
Ik ben geboren in Chili, in de hoofdstad Santiago. Chili is een van de mooiste landen in Zuid-Amerika. Aan de Universiteit van Leuven in België heb ik mij gespecialiseerd in het lesgeven van Spaans als tweede taal, bovendien heb ik verschillende seminars en cursussen bijgewoond. Ik geef Spaans op allerlei niveaus bij verschillende taleninstituten. Als docent vind ik het belangrijk dat de lessen interactief en inspirerend zijn, maar vooral leuk. Ik houd van een dynamische sfeer in mijn lessen waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om de taal toe te passen.