Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL138

Turks 1e jaar (gevorderden)

Turks 1e jaar (gevorderden)
Cursuscode: TAL138

De cursus Turks 1e jaar (gevorderden) is een beginners cursus voor mensen die al enige kennis en ervaring hebben met de Turkse taal. Tijdens de lessen leer je om in eenvoudige, alledaagse situaties met Turkse mensen te praten.

Aan bod komt o.a. het Turkse alfabet, de klank en de uitspraak. In de vervolglessen komen de basisgrammatica en woordenschat van het Turks aan bod. Door het oefenen van eenvoudige dialogen leer je de meest voorkomende gesprekken te voeren.

Elke les krijg je huiswerk mee dat de eerstvolgende les klassikaal wordt besproken. Daarnaast geeft de docent informatie over de Turkse cultuur.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Maandag 3 oktober 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00
Dhr. M. (Mustafa) Atalay
Boek: Turks, Peter Verhoef en Hidir Tas (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
M. (Mustafa) Atalay
M. (Mustafa) Atalay
Ik ben geboren en getogen in Turkije en woon sinds 1990 in Nederland. In Turkije studeerde ik economie aan de Anadolu-universiteit en heb ik een paar jaar als personeelsmanager bij een hotel gewerkt. In Nederland rondde ik in 2002 de opleiding tweedegraads leraar Turks af aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heb ik enkele jaren de opleiding tot leraar wiskunde aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. De Turkse taal en cultuur zijn mijn grootste passie, ik vind het erg leuk om deze over te brengen aan andere mensen. Daarom geef ik sinds 2003 met veel plezier Turkse lessen bij verschillende scholen en een taalinstituut.